foto

Nikita Volkov

  • nar. 19.5.1993 (26 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zvjozdnyj razum
2018 Černovik
2017 Tancy nasmerť
2016 Děd Moroz. Bitva Magov
Elastiko
2014 Dvě ženy
Šagal i Malevič

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
2018 Pekar i krasavica (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2012 Mentovskije vojny (TV seriál)
Něvskije partizany (S07E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky