foto

Victor Arnold

  • nar. 1.7.1936
    Herkimer, New York, USA
  • zem. 13.4.2012 (75 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Loveless
2000 Dům s tichým barem
Temná zákoutí
1996 Můj nejmilejší bar
1994 Zásah
1986 Špión na ledě
1985 Ochránce
Out of the Darkness (TV film)
1983 Returning, The
Správná hra
1982 Neighborhood, The (TV film)
1981 Vlci
1980 První smrtelný hřích
1979 ...a spravedlnost pro všechny
1978 Last Tenant, The (TV film)
1973 Sedm a víc
1971 Detektiv Shaft
1967 Incident

TV seriály

2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Liberties (S10E21)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ukradené miliony (S01E22)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Unforgiven (S03E18)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Renunciation (S02E09)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Best of Everything, The (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace