foto

Swann Arlaud

  • nar. 1981
    Fontenay-aux-Roses, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Comment je suis devenu super-héros
2019 Kábulské vlaštovky
L'Aventure atomique
Perdrix
Útěk z Rakky
2018 Chvála Bohu
Un beau voyou
2017 Chovatel
Gros Chagrin
2016 Baden Baden
Goliath
Láska podle představy
Příběh jednoho života
The End
2015 Les Anarchistes
Ni le ciel ni la terre
Si j'étais Dieu
2014 Bon rétablissement !
Truffaut au présent: Acteurs (TV film)
Truffaut au présent: Couples (TV film)
Špekoun
2013 Lazare
Meurtres à Saint-Malo (TV film)
Michael Kohlhaas
2012 Crawl
Muž, který se směje
2011 Alexis Ivanovitch vous êtes mon héros
Face
La joie de vivre (TV film)
Ne nous soumets pas à la tentation
Ony
2010 Drahá Prudence
Druhý svět
Láska s vůní čokolády
Odsun
Tajemství mumie
2009 Extase
La Femme invisible (d'après une histoire vraie)
Le Bel âge
Le Dernier vol
Le repenti (TV film)
Réfractaire
2008 Prosté srdce
2006 Aristokraté
Rok v mém životě
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
L'ordre du temple solaire (TV film)
Šedé duše
1994 Bête de scène
1992 La Révolte des enfants
1987 Jeux d'artifices

TV seriály

2015 En Immersion (TV seriál)
De Profundis (E03)
Narcose (E02)
Les Naufragés (E01)
2011 Xanadu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2010 Nováčci (TV seriál)
Une affaire de famille (S05E02)
2009 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
L'Amour fou (S02E06)
Reportéři (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tous au Festival (TV film)