foto

Dennis Boutsikaris

  • nar. 21.12.1952 (64 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hra peněz
2015 The Inherited
Všechno, co mám
2014 She's Lost Control
2012 Bourneův odkaz
2010 Vem si mou duši
2008 Calling It Quits
W.
2007 Cherry Crush
Student Charlie Banks
2001 Švábi
2000 Dluhopisy lásky (TV film)
Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1999 Přízraky ze snů
Taken
1997 Expedice smrti (TV film)
Three Lives of Karen, The (TV film)
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Přežila jsem Picassa
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
1995 Dámská jízda
Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (TV film)
1994 A pak tam byl jeden (TV film)
The Yarn Princess (TV film)
Tonya a Nancy (TV film)
Zrada a pomsta (TV film)
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Keys, The (TV film)
1991 Boy Who Cried Bitch, The
Hit Man, The (TV film)
Love, Lies and Murder (TV film)
Talent pro hru
1989 Big Time (TV film)
Parta snů
Thunderboat Row (TV film)
1988 Detektiv Janek: Vnitřní záležitosti (TV film)
Krokodýl Dundee 2
1987 Baterie nejsou v ceně
1986 Liberty (TV film)
Very Close Quarters
1980 Exterminátor
Rappaccini's Daughter (TV film)

TV seriály

2017 Salvation (TV seriál)
From Russia, With Love (E08)
Keeping the Faith (E05)
The Human Strain (E04)
další epizody (6)
Billions (TV seriál)
Currency (S02E05)
Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
RAINBOW (S02E21)
GLOBALREACH (S02E20)
další epizody (6)
2016 Billions (TV seriál)
Short Squeeze (S01E04)
Naming Rights (S01E02)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Inflatable (S02E07)
Bali Ha'i (S02E06)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Pimento (S01E09)
RICO (S01E08)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Possibility Two (S01E17)
Lovci zločinců (TV seriál)
In Extremis (S02E20)
2012 Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
I'll Light a Candle for You Every Day (S02E03)
Summertime (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
2011 Shameless (TV seriál)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Killer Carl (S01E06)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kings (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Skutečný déšť (S01E17)
2004 Dr. House (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do blázince (S01E05)
2000 Uprchlík (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Nová značka (S07E18)
1997 Poslední don (TV seriál)
1995 Misery Loves Company (TV seriál)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Stat (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace