foto

Roscoe Lee Browne

  • nar. 2.5.1925
    Woodbury, New Jersey, USA
  • zem. 11.4.2007 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Chechták
Velkej biják
2006 Garfield 2
Sweet Deadly Dreams
2003 Behind the Broken Words
Tales of a Fly on the Wall (TV film)
2002 Planeta pokladů
2000 Hamlet (TV film)
1999 Vor
Zlá předtucha (TV film)
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
Jidášův polibek
1997 Notorious 7, The (TV film)
1996 Božská lest
Crosstown (TV film)
Spider-Man: Sins of the Fathers
Tajemný ostrov pokladů
Zálesák
1995 Babe - galantní prasátko
Beast, The
Pompatus of Love, The
Poslední léto v Hamptonu
1993 Nahý v New Yorku
1992 Eddie Presley
Králové mamba
Noel (TV film)
You Must Remember This (TV film)
1991 Open Window (TV film)
1990 Měsíc 44
Noční anděl
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
Stuck with Each Other (TV film)
1988 Oliver & Přátelé
1986 Christmas (TV film)
Jumpin' Jack Flash
Orlové práva
1983 Příběh Medgara Everse (TV film)
1981 Haunting of Harrington House, The (TV film)
1980 Nic osobního
Poznání na Planetě opic (TV film)
1978 Dr. Scorpion (TV film)
1977 Ultimátum
1976 Loganův útěk
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
Double Take (TV film)
1974 Ve městě v sobotu večer
1973 Nejlepší atlet světa
Super Fly T.N.T.
1972 Cisco Pike
Malí kovbojové
1970 Vykoupení L.B. Jonese
1969 Me and My Brother
Topaz
1968 Up Tight!
1967 Komedianti
1964 Bertolt Brecht: Übungstücke für Schauspieler
Black Like Me
Terror in the City
1962 Spojka

TV seriály

2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Throwaway (S01E09)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Svěcení jara (S05E19)
1994 Spiderman (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
1990 Columbo (TV seriál)
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)
1989 Ring Raiders (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Visionaries: Knights of the Magical Light (TV seriál)
1986 Foofur (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1979 Miss Winslow and Son (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 Once Upon a Classic (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)
2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
2001 Papp Project, The
1996 Galapagos: Beyond Darwin (TV film)
1994 Brother Minister: The Assassination of Malcolm X
1972 Expedice RA
1970 Chronicles: Family Diaries I
1967 Comedians in Africa, The

TV pořady

1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1964 That Was the Week That Was (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace