foto

Barry Dennen

  • nar. 22.2.1938
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 26.9.2017 (79 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alleluia! The Devil's Carnival
2013 Marvel Superhrdinové (TV film)
2003 Manhood
1997 Titanic
1994 Clifford
Dva barbaři
Muž stínu
1992 Smrtelné probuzení (TV film)
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Liquid Dreams
1989 Easter Story, The
1988 Killer Instinct (TV film)
1984 Memed My Hawk
Not for Publication
1983 Superman 3
Záměna
1982 Temný krystal
1981 Ragtime
Shock Treatment
1980 Osvícení
1978 Rabbit Test
1977 Ring of Passion (TV film)
The Kentucky Fried Movie
1975 Brannigan
1974 Madhouse
1973 Jesus Christ Superstar
1971 Šumař na střeše
1970 Juggler of Notre Dame, The
1968 The Secret Cinema

TV seriály

2010 Mad (TV seriál)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Cafe Americain (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1988 Munsters Today, The (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
1986 Jonny Quest (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Pound Puppies (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Tajné obrázky (S01E20)
1985 Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Oxbridge Blues (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Beau Geste (TV seriál)
Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Pictures (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Dog and Cat (TV seriál)
1976 Monster Squad (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Blue Light (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace