foto

Jan Kříž

  • nar. 19.9.1985 (35 let)
    Liberec, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Psanci
2014 Intimity

TV seriály

2020 Einstein - Případy nesnesitelného génia (TV seriál)
Termodynamika (E06)
2018 Helena (TV seriál)
Všichni jdou ke Kláře (S04E10)
Zašité zásoby (S04E04)
2017 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Opičí láska (S02E08)
2013 Helena (TV seriál)
Válka a mír (S03E10)
Zločin a trest (S03E09)
Dámská volenka (S03E07)
další epizody (5)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2017 Pocta muzikálům (koncert)

Koncert

2020 Zlatá šedesátá (koncert)

Divadelní záznam

2013 Mauglí (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
2017 Pomozte dětem (TV pořad)
2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2010 Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky