foto

Robert Catrini

  • nar. 5.1.1950 (70 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Human Zoo
2019 Trade
2018 Frank and Ava
Groove Street
Reckoning of Darkness
2017 Hickok
The Sandman
2016 Honey Jar: Chase for the Gold
Middle Man
2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
N.O.L.A Circus
2013 Nemocnice Parkland
New York Heartbeat, A
2012 F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
2011 The Dog Who Saved Halloween (TV film)
2010 Privileged
Small Town Saturday Night
2009 Teror na palubě
2005 Erosion
2004 Paparazzi
2001 Carman: The Champion
2000 After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped (TV film)
Night Runs Red
1999 Suicide Blonde
1998 Royal Palms
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Krev a víno
Loterie (TV film)
Nebezpečná aféra (TV film)
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
1995 Blesk (TV film)

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Kingdom (S03E06)
2018 American Crime Story (TV seriál)
Pátrání (S02E02)
MacGyver (TV seriál)
Riley + Airplane (S02E18)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Nepřítel státu (S07E01)
2017 Future Man (TV seriál)
Herpe: Fully Loaded (S01E02)
Zlá krev (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Preacher (TV seriál)
On the Road (S02E01)
Bosch (TV seriál)
Správná hra (S03E07)
2016 The Room Actors: Where Are They Now? (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Eddie & the Empire State of Mind (S02E03)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Stín pochybnosti (S07E05)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Stabbed with a White Wench's Black Eye (E06)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S10E13)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vykupitel (S04E02)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Věrní bojovníci (S01E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Jak se pan Monk uhodil do hlavy (S04E11)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S04E10)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Vždy věrný (S01E23)
Odložené případy (TV seriál)
Daniela (S02E03)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Ticker Treat (S04E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Dovolená (S04E16)
2000 Případ pro Sam (TV seriál)
Po stopách (S04E19)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nováček (S04E01)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Under the Influence (S08E11)
1993 Strážce moře (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 The Jamie Kennedy Experiment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky