foto

Robert Catrini

  • nar. 5.1.1950 (69 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frank and Ava
Groove Street
Reckoning of Darkness
Solitary Confinement
2017 Hickok
The Sandman
2016 Honey Jar: Chase for the Gold
Middle Man
2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
N.O.L.A Circus
2013 Nemocnice Parkland
New York Heartbeat, A
2012 F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
2011 The Dog Who Saved Halloween (TV film)
2010 Privileged
Small Town Saturday Night
2009 Teror na palubě
2005 Erosion
2004 Paparazzi
2001 Carman: The Champion
2000 After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped (TV film)
Night Runs Red
1999 Suicide Blonde
1998 Royal Palms
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Krev a víno
Loterie (TV film)
Nebezpečná aféra (TV film)
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
1995 Blesk (TV film)

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
Pátrání (S02E02)
MacGyver (TV seriál)
Riley + Airplane (S02E18)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Nepřítel státu (S07E01)
2017 Future Man (TV seriál)
Herpe: Fully Loaded (S01E02)
Zlá krev (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Preacher (TV seriál)
On the Road (S02E01)
Bosch (TV seriál)
Right Play (S03E07)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Stín pochybnosti (S07E05)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Stabbed with a White Wench's Black Eye (E06)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S10E13)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vykupitel (S04E02)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Jak se pan Monk uhodil do hlavy (S04E11)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S04E10)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Vždy věrný (S01E23)
Odložené případy (TV seriál)
Daniela (S02E03)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Ticker Treat (S04E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Dovolená (S04E16)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nováček (S04E01)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Under the Influence (S08E11)
1993 Strážce moře (TV seriál)

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace