foto

Jelly Howie

  • nar. 11.6.1987 (30 let)
    Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Reach
2015 Knight of Cups
2013 Abducted
Compound Fracture
Krvavé zúčtování
2012 Loom
2010 Victim

TV seriály

2015 Code Black (TV seriál)
2014 The Spoils of Babylon (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Rockville CA (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Tvář, která lže (S02E14)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Náš otec (S03E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nyní můžete zabít nevěstu (S06E14)
2007 Cane (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bridge (S01E05)
Na doživotí (TV seriál)
Zasypej jámu (S01E11)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace