foto

Stephen Beresford

  • nar. 1972
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Pride
2012 The Last of the Haussmans (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Where There's Smoke (TV film)

TV seriály

2004 Nathan Barley (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jezerní panna (S07E05)
2003 Peep Show (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

2015 The EE BAFTA Film Awards 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace