foto

Jerry Ciccoritti

  • nar. 5.8.1956 (62 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Love's Complicated (TV film)
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Resurrection of Tony Gitone, The
Zase doma (TV film)
2011 John A.: Birth of a Country (TV film)
2009 Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
2008 Mafiánka (TV film)
Terorista od vedle (TV film)
Victor Davis: Cesta na vrchol (TV film)
2007 Dragon Boys (TV film)
2005 Milionová vražda (TV film)
Shania (TV film)
2004 Blood
Životy svatých (TV film)
2003 Vražedné přátelství (TV film)
2002 Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Pátá oběť (TV film)
Trudeau (TV film)
2001 Kainovo pronásledování: Přísaha
1999 The Life Before This
1998 Epidemie lásky
1997 Prayer in the Dark, A (TV film)
1995 Nerovný zápas (TV film)
1993 Paris, France
1988 Hřbitovní proměna 2
Love & Die
1987 Upíří krev
1985 Psycho Girls

TV seriály

2017 21 Thunder (TV seriál)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Tajné karaoke (S01E07)
Schitt's Creek (TV seriál)
Lawn Signs (S02E12)
The Motel Guest (S02E11)
Moira's Nudes (S02E09)
další epizody (7)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Town for Sale (S01E13)
Honeymoon (S01E10)
Carl's Funeral (S01E09)
další epizody (7)
2013 Played (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Where There's Smoke (S02E06)
The Harder We Fight (S02E05)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Wouldn't It Be Nice (If We Were Human) (S01E04)
Something to Watch Over Me (S01E03)
2004 ReGenesis (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Straight Up (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Kapela Catwalk (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Out of Sync (TV film)
1998 Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
1992 Ranění tučňáci
1987 Upíří krev
1985 Psycho Girls

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace