foto

Xavier Lemaître

  • nar. Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Un adultère (TV film)
2017 Marie-Francine
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
2015 Alaska
2014 3 dny na zabití
2013 20 ans d´écart
Kluci a Guillaume, ke stolu!
La vallée des mensonges (TV film)
2012 Nepoužitelní
2011 Byl jednou jeden Belgičan
2010 22 výstřelů

TV seriály

2019 Olivia (TV seriál)
Les Risques du métier (E06)
Souvenirs, souvenirs (E05)
Jeux dangereux (E03)
další epizody (5)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Haute tension (S01E06)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Un coach au paradis (S06E03)
2013 Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Mauvaise foi (S08E10)
2012 Toussaint Louverture (TV seriál)
2011 Frajeři (TV seriál)
Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
2008 Pas de secrets entre nous (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Forêt noire (S03E03)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky