foto

James Colby

  • nar. 20.9.1961
    Arlington, Massachusetts, USA
  • zem. 23.2.2018 (56 let)
    Arlington, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Madoff (TV film)
2015 Anatomy of the Tide
Demolice
Keep in Touch
2014 Amazing Spider-Man 2
Špinavý prachy
2013 Clutter
The Immigrant
V nitru Llewyna Davise
2012 Co všechno věděla Maisie
Safe
2011 Mistrovský plán
2010 Madso's War (TV film)
Manažeři
2009 Muž v pokušení
2000 Protivník
1997 Peacemaker
1994 Noviny

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
Empire (TV seriál)
A Lean and Hungry Look (S04E15)
Of Hardiness is Mother (S04E13)
Birds in the Cage (S04E10)
Policie Chicago (TV seriál)
Profiles (S05E16)
2017 Empire (TV seriál)
Cupid Painted Blind (S04E08)
Bleeding War (S04E04)
Evil Manners (S04E03)
2016 Rozvod (TV seriál)
Začátek (S01E01)
Všemocný (TV seriál)
V utajení (E15)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Co by udělal Ježíš? (S01E08)
Mrtvý bod (TV seriál)
Zaříznout řezníky (S01E08)
Policie Chicago (TV seriál)
Shouldn't Have Been Alone (S02E10)
2014 Forever (TV seriál)
The Pugilist Break (E05)
Gotham (TV seriál)
Vzduchoplavec (S01E03)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
Dernière course (E12)
Le Match de leur vie (E11)
La Nuit la plus longue (E10)
další epizody (12)
Černá listina (TV seriál)
Mako Tanida (č. 83) (S01E16)
Vzpomínky (TV seriál)
Fire and Ice (S03E10)
2013 Deception (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
2πR (S02E11)
2012 Ve znamení raka (TV seriál)
Životní práva (S03E06)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Pohřbená tajemství (S01E08)
Zachraň mě (TV seriál)
Head (S07E05)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Privilege (S01E03)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Hope You're Good, Smiley Face (E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Users (S11E07)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
K.O. (S07E18)
2006 Waterfront (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nemoc (S05E19)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Světec (S09E12)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Myth of Fingerprints (S12E07)
2000 Advokáti (TV seriál)
Friends and Ex-Lovers (S05E10)
Případ pro Sam (TV seriál)
Vyděděnec (S04E08)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Posedlost (S03E18)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Purple Heart (S05E21)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Jurisdiction (S03E16)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Star Struck (S02E12)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky