foto

Amy Dawson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mr. Turner
2013 Budoucnost nejistá

TV seriály

2017 Harlots (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Noční krajiny (S02E02)
2011 Chickens (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace