foto

Sarine Sofair

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Gatehouse
2013 Král ze Soho
2012 Anna Karenina

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace