foto

Richard A. Colla

  • nar. 18.4.1936 (83 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Growing Up Brady (TV film)
1999 Blue Valley Songbird (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
1997 Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
1996 Her Last Chance (TV film)
Tichý úkryt (TV film)
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
Zoja (TV film)
1994 Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
Web of Deception (TV film)
1993 Zoufalá (TV film)
1991 Vražedný lék (TV film)
1990 Bolest a vítězství (TV film)
Cena za vášeň (TV film)
1989 Nahá lež (TV film)
Pulitzerova cena (TV film)
Slepá svědkyně (TV film)
1988 Honba za xenomorfem (TV film)
1986 Osudná neděle (TV film)
1985 Stingray (TV film)
1983 Shaft of Love (TV film)
1981 Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
1978 Hrdinové z galaxií (TV film)
Olly, Olly, Oxen Free
1975 UFO Incident, The (TV film)
1974 Live Again, Die Again (TV film)
Questor Tapes, The (TV film)
Tribe, The (TV film)
1972 Poldové
1971 Priest Killer, The (TV film)
Sarge (TV film)
1970 McCloud: Who Killed Miss U.S.A.? (TV film)
Other Man, The (TV film)
Zig Zag
1969 Whole World Is Watching, The (TV film)

TV seriály

1988 Something Is Out There (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nejzazší výspa (S01E04)
Werewolf (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Plameny pekelné (S01E08)
Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Calderone's Return: Part 1 - The Hit List (S01E04)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždila Jessica? (S01E04)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Tenafly (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1965 Young Sinner, The

TV seriály

1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace