foto

Tecuja Takeda

  • nar. 11.4.1949 (70 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šóga dorama: Rjóma ga kuru
2017 Hanagatami
2016 Sailor fuku to kikandžú: Socugjó
2014 Furiko
2013 Kudžikenaide
Strawberry Night
2011 3 nen B gumi Kinpachi Sensei SP (TV film)
Tōfu kozō
2010 Strawberry Night (TV film)
W no higeki (TV film)
2008 Wataši wa kai ni naritai
2007 Himawari (TV film)
Himawari Nacume Masako 27 nen no šógai to haha no ai (TV film)
2005 Hoshi ni natta shônen
Makoto
2003 Seishun bakachin ryôrijuku
1998 Pro Golfer Oribe Kindžiró 5
1996 Pro Golfer Oribe Kindžiró 4
1995 Basudei purezento
Pro Golfer Oribe Kindžiró 3
1994 Hero Interview
Pro Golfer Oribe Kindžiró 2
Torarete tamaru ka!?
1986 Kozó monogatari: Čidžó ni orita tenši
1984 Godzilla
Keidži monogatari 3: Šiosai no uta
Yoroppa tokkyu
1983 Daidžóbu My Friend
Policajt umí karate
1982 Ekisutora
Keidži monogatari
1981 Ore to aitsu no monogatari
1980 Mai · Roodo
My Road
1979 Oretači no kókjokugaku
1978 Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
1977 Žlutý kapesník
1954 Nidžúši no hitomi

TV seriály

2019 Good Wife (TV seriál)
Keidži Zero (TV seriál)
2017 Reverse (TV seriál)
Seirei no Moribito: Saišúšó (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Saigo no resutoran (TV seriál)
Totto terebi (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Tennó no rjóriban (TV seriál)
Ši no zóki (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Link (TV seriál)
2012 Jun to Ai (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
2010 Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
2009 Fúfudó 2 (TV seriál)
Jin (TV seriál)
Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
2007 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 (TV seriál)
Fufudo (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
Kómjó ga cudži (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 San-nen B-gumi Kinpachi sensei 7 (TV seriál)
Tsumiki Kuzushi Shinso ~Ano Kazoku, Sono Ato No Higeki~ (TV seriál)
2004 Ranpo R (TV seriál)
2000 Kyoushuujoo Monogatari (TV seriál)
1999 Perfect Love (TV seriál)
Prison Hotel (TV seriál)
1998 Sommelier (TV seriál)
1988 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 4 (TV seriál)
1983 Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1980 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 2 (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1986 Nippon Academy šó (TV pořad)
1978 Nippon Academy šó (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky