foto

Toni Trucks

  • nar. 30.9.1980 (38 let)
    Grand Rapids, Michigan, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Tým SEAL - Payback (S02E18) (epizoda) (2019)

    - V epizóde vidno námornú poddôstojníčku 1. triedy Lisu Davisovú (Toni Trucks) v uniforme. Medzi jej vojenské vyznamenania patrí: Pochvalná medaila námorníctva a námornej pechoty (Navy and Marine Corps Commendation Medal), Spoločná medaila Ministerstva obrany za úspechy (Joint Service Achievement Medal), Medaila námorníctva a námornej pechoty za úspechy (Navy and Marine Corps Achievement Medal), Vyznamenanie námornej jednotky (Navy Unit Commendation), Námorné vyznamenanie za zásluhy (Navy Meritorious Unit Commendation), Stuha bojovej efektívnosti (Battle Efficiency Ribbon), Námorná medaila za vzornú službu (Navy Good Conduct Medal), Stuha námorníctva za službu vo flotilnom zoskupení námornej pechoty (Navy Fleet Marine Force Ribbon), Námorná expedičná medaila (Navy Expeditionary Medal), Medaila za službu pre národnú obranu (National Defense Service Medal), Medaila za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal), Medaila za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal), Stuha za službu na mori (Sea Service Deployment Ribbon), Námorná stuha za streľbu z pušky (Navy Rifleman Ribbon) a Námorná stuha za streľbu z pištole (Navy Pistol Ribbon). (koba)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2012 Ruby Sparks
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2010 N-Secure
Poselství
Rande s hvězdou (TV film)
Rollers
2009 Star Runners (TV film)
2008 Life and Times of Marcus Felony Brown, The (TV film)
2007 Hudbu složil, slova napsal
Mr. Art Critic
Weapons

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Never Out of the Fight (S02E22)
Rock Bottom (S02E20)
Payback (S02E18)
další epizody (10)
2018 Corporate (TV seriál)
The Void (S01E01)
Tým SEAL (TV seriál)
Prisoner's Dilemma (S02E10)
Santa Muerte (S02E09)
Parallax (S02E08)
další epizody (23)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
The Exchange (S01E08)
Borderlines (S01E07)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Poetická spravedlnost (S03E24)
Sleduj peníze (S03E10)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Novej parťák (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Noc s nepřítelem (S02E24)
2015 Grimm (TV seriál)
Pouť síly (S04E18)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Spirits in the Material World (S04E09)
Falcon's Nest (S04E08)
další epizody (10)
Grimm (TV seriál)
Dálnice plná slz (S04E06)
2013 Do No Harm (TV seriál)
Hostages (TV seriál)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Soul Man, The (TV seriál)
2011 Dr. House (TV seriál)
Diagnóza: altruista (S08E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unwrapped (S08E17)
2008 The Battery's Down (TV seriál)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Vrátit čas (S03E12)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Barbershop (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace