foto

Jordan Canning

  • nar. 3.8.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 4 North A
2017 Obyčejné dny
Suck It Up
2014 We Were Wolves
2012 Seconds

TV seriály

2021 Pretty Hard Cases (TV seriál)
2020 Nurses (TV seriál)
What Size Are Your Feet? (E05)
2019 Schitt's Creek (TV seriál)
Meet the Parents (S05E11)
Roadkill (S05E10)
The M.V.P. (S05E09)
další epizody (7)
2018 Břemeno pravdy (TV seriál)
Family Ties (S01E04)
Still Waters (S01E03)
Little Dog (TV seriál)
The Detail (TV seriál)
The Long Walk (E05)
The Past Is Never Dead (E02)
2017 Saving Hope (TV seriál)
First and Last (S05E17)
2014 Space Riders: Division Earth (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 We Were Wolves
2012 Seconds

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky