foto

Iikka Forss

  • nar. 5.10.1976 (43 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Metsäjätti
2019 Fingerpori
Olen Suomalainen
Täydellinen joulu
2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
2017 Saattokeikka
2016 Love Records - Anna mulle Lovee
2015 Syyllisyys
2014 Mrzout
Vaihtoväli (studentský film)
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Huulilla
2006 Heitelläänhän Kääpiäitäkin
2004 Seitsemän veljestä (TV film)
Vuoteen oma (studentský film)

TV seriály

2020 Modernit miehet (TV seriál)
Ruotsalaiset naapurit (S02E12)
Ihan pelle (S02E11)
Vanha suola janottaa (S02E10)
další epizody (12)
2019 Maanantai (TV seriál)
Modernit miehet (TV seriál)
Häät (S01E12)
Lähes kuollut mummo (S01E11)
Saunavuoro (S01E10)
další epizody (12)
Pientä laittoa (TV seriál)
Pöytä puhtaaksi (E06)
Pää edellä (TV seriál)
Aasialaiset vie meidän pyykkivuorot (E03)
2018 Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Auttamisen ilo (S02E05)
Sorjonen (TV seriál)
Všech pět pohromadě (část první) (S02E01)
2017 Aallonmurtaja (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
Kolmistaan (TV seriál)
Kolmen kimppa (S01E01)
Rakkaus ja laki (TV seriál)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
AAA-kuppi (S01E10)
Alfauros (S01E06)
další epizody (4)
Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (8)
Syke (TV seriál)
Vaarallinen potilas (S03E03)
Kenguruhoitoa (S03E02)
Aivokemiaa (S03E01)
Roba (TV seriál)
Viha (S03E08)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Uusi identiteetti (E02)
Ismo (TV seriál)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (12)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Blumsterihandeli (E06)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Paras mahdollinen maailma (S01E08)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Luojan kiitos! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky