foto

Keene Curtis

  • nar. 15.2.1923
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 13.10.2002 (79 let)
    Bountiful, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mezi námi právníky (TV film)
Sám doma a bohatý: Vánoční přání
1997 Matka Tereza: Ve jménu ubohých
1994 I.Q.
1993 Gypsy (TV film)
Někdo se dívá
1990 Lambada
1984 Síla lásky
The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
1982 Modesty Blaise (TV film)
1978 Nebe může počkat
Rabbit Test
V zajetí rytmu
1977 Royal Family, The (TV film)
The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa (TV film)
1975 Stowaway to the Moon (TV film)
Strange New World (TV film)
Wrong Damn Film, The
1974 Lady's Not for Burning, The (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1973 Blade
Cloning of Clifford Swimmer, The (TV film)
Magician, The (TV film)
1948 Macbeth

TV seriály

1999 Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Otázka paměti (S02E22) - a.z.
1998 Chameleon (TV seriál) - herec, a.z.
Naděje a kořist (S03E02)
Šílený (S03E01) - a.z.
Rodokmen: 2. část (S02E22)
další epizody (5)
Správná pětka (TV seriál)
Empty Shoes (S04E12)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Drsný vtip (S01E09)
Vyplakané slzy (S01E05)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tantalova muka (S01E10)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Posvátná půda (S03E07)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Šťastný nový rok (S01E12)
1994 Plný dům (TV seriál)
Hádky a sváry (S07E24)
1993 Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
1991 The Pirates of Dark Water (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
1983 Amanda's (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Chyťte zloděje (S02E06)
1981 Space-Stars (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 One in a Million (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
Logan's Run (E01)
1976 Wonder Woman (TV seriál)
Fausta, the Nazi Wonder Woman (S01E03)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Železňák Kelly (S03E04)
1973 The Magician (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky