foto

Ray Austin

  • nar. 5.12.1932 (86 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman, The (TV film)
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
1983 Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV film)
1976 Journey Through the Black Sun (TV film)
1973 House of the Living Dead
1972 Virgin Witch
1971 Fun and Games
1970 It's the Only Way to Go

TV seriály

1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Partie Go (S02E10)
Přízrak (S02E07)
Utajení (S02E02)
1996 JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
Zvláštní akce (S01E16)
Nebezpečné území (S01E15)
další epizody (4)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Muž, který věděl příliš málo (S04E18)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Lime Street (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
The Master (TV seriál)
V (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
From Here to Eternity (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Yeagers, The (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
Když se ochladí (S01E09)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
All That Glisters (S02E09)
The Exiles (S02E02)
The Troubled Spirit (S01E22)
další epizody (4)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
End of Eternity (S01E12)
Mission of the Darians (S01E09)
Alpha Child (S01E07)
další epizody (4)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1970 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Peníze ke spálení (E15)
Noční trezor (E13)
Obětní beránek se vždycky najde (E05)
1969 Department S (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Těžký případ (E22)
Strašidelný dům (E21)
Kdo kdy slyšel, aby duch umíral? (E10)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1964 Clash by Night
1963 Vlivní lidé
1962 Osamělost přespolního běžce

TV seriály

2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Krysa (S01E14)
1980 Magnum (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)

Dokumentární

2007 Randall and Hopkirk (Revisited) (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Čtenář myšlenek (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace