foto

Ron Harper

  • nar. 12.1.1936 (85 let)
    Turtle Creek, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2014 Drink
2009 Čisté víno (TV film)
2007 The Poughkeepsie Tapes
2005 Skleněná past
2001 Hadí stisk
Pearl Harbor
1998 Správná dvojka II
Úder svobody
1997 Pod podlahou
1982 Voják
1980 Návrat na Planetu opic (TV film)
Poznání na Planetě opic (TV film)
Zapomenuté město na Planetě opic (TV film) - a.z.
Zrada a chamtivost na Planetě opic (TV film)
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1971 Temporada salvaje

TV seriály

2008 Odložené případy (TV seriál)
Bruslařka (S06E04)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
The Stackhouse Filibuster (S02E17)
1998 Boy Meets World (TV seriál)
Eric Hollywood (S05E19)
1997 Night Man (TV seriál)
I Left My Heart (S01E03)
1995 Melrose Place (TV seriál)
El Syd (S04E10)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Opět na vysoké noze (S03E19)
1989 Generations (TV seriál)
1984 Remington Steele (TV seriál)
Cast in Steele (S03E09)
1983 Loving (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Up Above the World So High (E14)
The Liberator (E13)
The Cure (E12)
další epizody (14)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky