foto

Elfriede Irrall

  • nar. 18.2.1938 (81 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Trafikant
2015 Hannas schlafende Hunde
2013 Shirley - vize reality
2010 Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2009 Kleine Fische
2006 Eden
2005 Die Landärztin (TV film)
2001 Má životní láska (TV film)
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
1999 Der Vulkan
1998 Hundert Jahre Brecht
Na tenkém ledě (TV film)
1997 Die Schuld der Liebe
Lamorte (TV film)
1994 Hasenjagd - Vor lauter Feigheit gibt es kein Erbarmen
1992 Geboren 1999 (TV film)
1983 Variation (TV film)
1982 Logik des Gefühls
Regentropfen
1981 Rote Strumpf, Der
1980 Děti z domu číslo 67
1979 Bellas Tod (TV film)
Lemminge, Teil 1 Arkadien (TV film)
1978 Mittags auf dem Roten Platz (TV film)
Wilhelm Meisters Lehrjahre (TV film)
1976 Sladek oder Die schwarze Armee (TV film)
Tatort - Abendstern (TV film)
1974 Lohn und Liebe (TV film)
1973 Die Wollands (studentský film)
1971 Peer Gynt (TV film)
1969 Die Glasmenagerie (TV film)
Seltsames Zwischenspiel (TV film)
1967 Abgründe (TV film)
Claire (TV film)
1965 Die Sakramentskarosse (TV film)
Doppelspiel (TV film)
1964 Hilfe, meine Braut klaut
Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
Tolles Geld (TV film)
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Ende schlecht - Alles gut (TV film)
1961 Die Spur der Leidenschaft (TV film)
Geheimnis der schwarzen Koffer, Das

TV seriály

2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2014 Wo ich wohne - Ein Film für Ilse Aichinger
1981 Etwas wird sichtbar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace