foto

Paweł Królikowski

  • nar. 1.4.1961
    Zduńska Wola, Województwo łódzkie, Polsko
  • zem. 27.2.2020 (58 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Name Is Sara
Sługi wojny
2016 Pitbull: Nové pořádky
2015 Excentrici
Nájemnice
2013 Gabriel
Mazurek
2012 Beze studu
2010 Cisza (TV film)
Noc życia
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
Trzy minuty. 21:37
2009 Hel
2007 Dlaczego nie!
Ranczo Wilkowyje
2006 S@motność w sieci
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Teraz ja
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Trzeci
2003 Lichter
Tělo
2001 blok.pl
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1995 Cudowne miejsce
1990 Polepšovna
1989 Kramarz
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
Opowiesc Harleya
1984 Dzien kolibra

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Każdy z nas cierpi (S06E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ciało (S23E04)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dżentelmeni (S22E09)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nigdy więcej (S04E11)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pasja (S18E04)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Klauzula sumienia (S10E11)
další epizody (13)
2015 Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (13)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (12)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (13)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (11)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Laweciarze (S09E11)
Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
další epizody (13)
2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (13)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Dobrodziej (E11)
Łagodna (E10)
další epizody (12)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (22)
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (13)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Rywale (E11)
další epizody (7)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (13)
2008 Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (13)
Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (14)
2007 Ekipa (TV seriál)
Powołanie (E12)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
další epizody (7)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Hela w opałach (TV seriál)
Związek prawie idealny (S03E08)
Hela kontra Rysiek (S03E05)
Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Siła władzy (S02E11)
další epizody (13)
Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Honor gminy (S01E12)
Wspólny wróg (S01E11)
další epizody (13)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2005 Melodramat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky