foto

Paweł Królikowski

  • nar. 1.4.1961 (58 let)
    Zduńska Wola, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sługi wojny
2016 Pitbull: Nové pořádky
2015 Excentrici
Nájemnice
2013 Gabriel
Mazurek
2012 Beze studu
2010 Cisza (TV film)
Noc życia
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
Trzy minuty. 21:37
2009 Hel
2007 Dlaczego nie!
Ranczo Wilkowyje
2006 S@motność w sieci
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Teraz ja
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Trzeci
2003 Lichter
Tělo
2001 blok.pl
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1995 Cudowne miejsce
1990 Polepšovna
1989 Kramarz
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
Opowiesc Harleya
1984 Dzien kolibra

TV seriály

2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nigdy więcej (S04E11)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (12)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Instynkt (TV seriál)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2009 Przystań (TV seriál)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (14)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2006 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2005 Melodramat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace