foto

Anthony Higgins

  • nar. 9.5.1947 (71 let)
    Northampton, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fotbalová vášeň
2010 Slečna Marplová: Tajemství Chimneys (TV film)
2009 Malice in Wonderland
2001 Zkurvená existence
2000 Deeply
1999 Trial & Retribution III (TV film)
1997 Bastard
Fifth Province, The
Supply & Demand (TV film)
1996 Indian Summer
1995 Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
1994 Nostradamus
1993 Poslíček
Sherlock Holmes Returns (TV film)
Sladké vraždy
1992 La règle du je
The Bridge
1991 One Against the Wind (TV film)
1989 Miláčci bohů (TV film)
1986 Last Seance, The (TV film)
Max, má láska
1985 Lace II (TV film)
Nevěsta
Pyramida hrůzy
1984 Lace (TV film)
She'll Be Wearing Pink Pyjamas
The Cold Room (TV film)
1982 Umělcova smlouva
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Quartet
1976 Pouť zatracených
1974 Flavia, la monaca musulmana
1972 Vampire Circus
1970 Pro každého něco
Taste the Blood of Dracula
1969 Walk with Love and Death, A

TV seriály

2016 Tutankhamun (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2011 Zen (TV seriál)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Buried (S01E05)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
1998 Close Relations (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1977 Rob Roy (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)
Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace