foto

Rosa Rey

  • nar. 4.9.1892
    Španělsko
  • zem. 7.4.1969 (76 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1948 Tajemství za dveřmi
1946 The Face of Marble
1936 Capitan Tormenta, El
Crimen de media noche, El
Song of the Gringo
1935 Cantante de Napoles, El
Julieta compra un hijo
1934 Tres Amores

TV seriály

1963 Temple Houston (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
1952 My Hero (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace