foto

Bruno Tonioli

  • nar. 25.11.1955 (64 let)
    Ferrara, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Co ta holka chce
1986 Úplní začátečníci

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
Zase máme plný dům (TV seriál)
Doggy Daddy (S02E05)
1985 Murder of a Moderate Man (TV seriál)
Oscar (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)

Dokumentární

2016 West Side Stories: The Making of a Classic (TV film)

Host

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2008 Dance War: Bruno vs. Carrie Ann (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2008 Dance War: Bruno vs. Carrie Ann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky