foto

Sang-kyeong Kim

  • nar. 1.6.1972 (46 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Namsan, siinsalinsageon
2018 Goonghab
Sarajin bam
2017 Ilgeubgimil
2015 Salinuiroe
2014 Appareul bilryeodeuribnida
2013 Mongtajoo
2012 Věž smrti
2010 Ha Ha Ha
2007 Hwaryeohan hyooga
2006 Joyonghan sesang
2005 Příběh filmu
2004 Nae namjaui romaenseu
2003 Pečeť vraha
2002 Saenghwalui balgyeon

TV seriály

2019 Wangyi Doen Namja (TV seriál)
2016 Jang Yeong-sil (TV seriál)
2014 Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
2011 Hwaiteu keuriseumaseu (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2005 Byeonhosadeul (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
2001 Hong Guk Young (TV seriál)
2000 Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
Medikeol senteo (TV seriál)
Nunkkot (TV seriál)
1999 Chodae (TV seriál)
Majimang jeonjaeng (TV seriál)
Nalmada haengbokhae (TV seriál)
Wang cho (TV seriál)
1998 사랑과 성공 (TV seriál)
애드버킷 (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace