foto

Lech Mackiewicz

  • nar. 1960
    Skierniewice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Interior
Music, War and Love
2017 Bikini Blue
2016 Ve stínu viny
2015 Déšť (studentský film)
2014 Love Is Now
2012 Dopraváci
2011 Hořící muž
Wygrany
Ztracený čas
2010 Jestem twój
Svatý Augustin (TV film)
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
Jeszcze raz
2007 Stolen Life
2005 Karol (TV film)
2003 Marking Time (TV film)
Show
Warszawa
2002 Julie na cestě domů
Miss mokrego podkoszulka (TV film)
Pianista
2000 Człowiek wózków
1999 4 w 1
Jakub lhář
1998 Spona
1995 Book of Dreams: Dream 7 - Ruben's Dream
Singapore Sling: Old Flames (TV film)
1994 Book of Dreams: 'Welcome to Crateland'
1990 Dokud jsi tu byl
1986 Milenci mé matky
1985 Sám medzi svými
1981 Przypadki Piotra S. (TV film)

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
2018 Korona królów (TV seriál)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S09E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kamera świętego Antoniego (S11E06)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Kanały (S07E08)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rozwiązanie (S02E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
W oparach absurdu (E14)
Stażysta (E08)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
Z pianką czy bez (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1987 Relative Merits (TV seriál)

Dokumentární

2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
2001 My Mother India

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace