foto

Lech Mackiewicz

  • nar. 1960
    Skierniewice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
Nitro
2017 Bikini Blue
2016 Ve stínu viny
2015 Déšť (studentský film)
2014 Love Is Now
2012 Dopraváci
2011 Hořící muž
Wygrany
Ztracený čas
2010 Jestem twój
Svatý Augustin (TV film)
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
Jeszcze raz
2007 Stolen Life
2005 Karol (TV film)
2003 Marking Time (TV film)
Show
Warszawa
2002 Julie na cestě domů
Miss mokrego podkoszulka (TV film)
Pianista
2000 Człowiek wózków
1999 4 w 1
Jakub lhář
1998 Krok (TV film)
Spona
1995 Book of Dreams: Dream 7 - Ruben's Dream
Singapore Sling: Old Flames (TV film)
1994 Book of Dreams: 'Welcome to Crateland'
1990 Dokud jsi tu byl
1986 Milenci mé matky
1985 Sám medzi svými
1981 Przypadki Piotra S. (TV film)

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Muzyka nie łagodzi obyczajów (E06)
2019 Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
2018 Korona królów (TV seriál)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S09E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kamera świętego Antoniego (S11E06)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Kanały (S07E08)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rozwiązanie (S02E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powrót po latach (S09E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (9)
2010 Przeznaczenie (TV seriál)
Dom (E08)
Rake (TV seriál)
R vs Dana (S01E03)
Usta usta (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Mechanizm zegarowy (E12)
Rząd oficjalny (E11)
Teoria spisku (E10)
další epizody (6)
Glina (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pogoda na jutro (S10E37)
Przebudzenie (S10E21)
Desperat (S10E20)
další epizody (11)
2007 Kryminalni (TV seriál)
Znajomy głos (S06E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Po drugiej stronie łóżka (S09E37)
Najlepsza córka (S09E36)
Chaos w Leśnej Górze (S09E34)
další epizody (6)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
W oparach absurdu (E14)
Stażysta (E08)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
Z pianką czy bez (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1987 Relative Merits (TV seriál)

Dokumentární

2019 Marek Edelman... A byla láska v ghettu
2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
2001 My Mother India

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky