foto

Heinrich Spoerl

  • nar. 8.2.1887
    Düsseldorf, Německá říše
  • zem. 25.8.1955 (68 let)
    Rottach Egern at Tegernsee, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Maulkorb, Der (TV film) - kniha
1970 Die Feuerzangenbowle - kniha
1963 Der Maulkorb (TV film) - kniha
1958 Der Maulkorb - kniha
1956 Wenn wir alle Engel wären - kniha
1953 Hochzeit auf Reisen - kniha
1944 Májová Bowle - kniha
1941 Druhé já - kniha
Muž od plynu - kniha
1938 Der Maulkorb - kniha
Scheidungsreise - kniha
1936 Kdybychom andělé byli... - kniha
1934 So ein Flegel - kniha

Divadelní záznam

1979 Der Maulkorb (divadelní záznam) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky