foto

Geoff Morrell

  • nar. 10.10.1958 (60 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Red Christmas
2014 Koník (studentský film)
Pašerák
2013 Novr
Shelter
2012 Čokoládové pokušení (TV film)
2011 Ragtime
2009 Coffin Rock
2008 Emerald Falls (TV film)
Ten Empty
View from Greenhaven, The
2007 Bastard Boys (TV film)
Curtin (TV film)
Krokodýl: Návrat do krvavé laguny
Šťastné míle
2005 Second Chance (TV film)
2004 Right Here Right Now
Rozjezd (TV film)
2003 Marking Time (TV film)
Ned Kelly
2001 Život s vrahem (TV film)
2000 Looking for Alibrandi
1998 Never Tell Me Never (TV film)
1997 Blackrock
Oscar a Lucinda
1996 Neústupný
1995 Blue Murder (TV film)
1993 No Worries
1991 Girl Who Came Late, The
Strangers (TV film)
1985 Lady Windermere's Fan (TV film)

TV seriály

2017 Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Who's Your Daddy? (S02E05)
The Loved One (S02E02)
2016 Deep Water (TV seriál)
Please Like Me (TV seriál)
Babaganoush (S04E01)
2015 8MMM Aboriginal Radio (TV seriál)
Catching Milat (TV seriál)
Please Like Me (TV seriál)
Croquembouche (S03E03)
2011 Cloudstreet (TV seriál)
Small Time Gangster (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2008 Rogue Nation (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
A Brilliant Career (S02E11)
2003 Farscape (TV seriál)
Terra Firma (S04E13)
2001 Changi (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1995 Bordertown (TV seriál)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1986 Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)

Dokumentární

2000 The Last Plane Out of Berlin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace