foto

Geoff Morrell

  • nar. 10.10.1958 (61 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Red Christmas
2014 Koník (studentský film)
Pašerák
2013 Novr
Shelter
2012 Čokoládové pokušení (TV film)
2011 Ragtime
2009 Coffin Rock
2008 Emerald Falls (TV film)
Ten Empty
The View from Greenhaven
2007 Bastard Boys (TV film)
Curtin (TV film)
Krokodýl: Návrat do krvavé laguny
Šťastné míle
2005 Second Chance (TV film)
2004 Right Here Right Now
Rozjezd (TV film)
2003 Marking Time (TV film)
Ned Kelly
2001 Život s vrahem (TV film)
2000 Looking for Alibrandi
1998 Never Tell Me Never (TV film)
1997 Blackrock
Oscar a Lucinda
1996 Neústupný
1995 Blue Murder (TV film)
1993 No Worries
1991 Girl Who Came Late, The
Strangers (TV film)
1985 Lady Windermere's Fan (TV film)

TV seriály

2017 Fucking Adelaide (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Who's Your Daddy? (S02E05)
The Loved One (S02E02)
2016 Deep Water (TV seriál)
Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Please Like Me (TV seriál)
Babaganoush (S04E01)
2015 8MMM Aboriginal Radio (TV seriál)
Catching Milat (TV seriál)
Please Like Me (TV seriál)
Croquembouche (S03E03)
2011 Cloudstreet (TV seriál)
Small Time Gangster (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2008 Rogue Nation (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
A Brilliant Career (S02E11)
2003 Farscape (TV seriál)
Terra Firma (S04E13)
2001 Changi (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Done to Death (S03E20)
House of Spirits (S03E19)
Absent Friends (S03E18)
další epizody (9)
1999 Oddělení vražd (TV seriál)
Cut & Dried (S03E11)
Booming Business (S03E10)
Hide & Seek (S03E09)
další epizody (11)
1998 All Saints (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Mix 'n' Match (S02E20)
Bone Dead (S02E19)
Instrument of Death (S02E18)
další epizody (20)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Heartstopper (S01E16)
Fall from Grace (S01E15)
Blood Heat (S01E14)
další epizody (16)
1995 Bordertown (TV seriál)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1986 Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)

Dokumentární

2019 Blue Water Empire (TV seriál)
2000 The Last Plane Out of Berlin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky