foto

Karolina Chapko

  • nar. 15.11.1985 (33 let)
    Nowy Sącz, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bóg w Krakowie
Kobiety bez wstydu
2013 Podvedené
2012 Yuma
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
2007 Průvod

TV seriály

2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (E10)
#hycel (E09)
#theclub (E08)
další epizody (10)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Druga szansa (S02E08)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Spotkania (S01E10)
Pawiak (S01E06)
další epizody (4)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace