foto

Carroll O'Connor

  • nar. 2.8.1924
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 21.6.2001 (76 let)
    Culver City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vrať se mi
1999 36 hodin do smrti (TV film)
1998 Gideon
1995 V žáru noci: Chci s tebou zestárnout (TV film)
V žáru noci: Vázán povinností (TV film)
1994 V žáru noci: Dej mi svůj život (TV film)
V žáru noci: Kdo byla Geli Bendlová? (TV film)
V žáru noci: Podivná spravedlnost (TV film)
1987 Father Clements Story, The (TV film)
1986 Convicted (TV film)
1985 Brass (TV film)
The GLO Friends Save Christmas
1978 A Different Approach
1977 Last Hurrah, The (TV film)
1974 Zákon a nepořádek
1972 Of Thee I Sing (TV film)
1971 Doctors' Wives
1970 Kellyho hrdinové
1969 Fear No Evil (TV film)
Ride a Northbound Horse (TV film)
Sestřička
Smrt pistolníka
1968 For Love of Ivy
Ďábelská brigáda
1967 Bez okolků
Warning Shot
Waterhole #3
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
Havaj
S mojí ženou ne!
1965 Po zlém
1964 Nightmare in Chicago (TV film)
1963 Kleopatra
Silver Burro, The (TV film)
1962 Belle Sommers (TV film)
Lad: A Dog
Stateční jsou osamělí
1961 A Fever in the Blood
By Love Possessed
Parrish
1958 Útěk v řetězech

TV seriály

1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
S nejlepšími úmysly (S07E19)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Porod 2/2 (S05E24)
Týden před dnem D (S05E23)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Její rodiče (S05E06)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2000 All in the Family: The E! True Hollywood Story (TV film)
Intimate Portrait: Minnie Driver (TV film)
1991 All in the Family: 20th Anniversary Special (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)
1977 All-Star Tribute to Elizabeth Taylor, An (TV film)

TV pořady

2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
2001 The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - a.z.
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - a.z.
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1972 The 24th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace