foto

Antonia Clarke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Altar
Kouzlo měsíčního svitu
2013 Labyrint mysli
Třináctý příběh (TV film)
2012 Bídníci

TV seriály

2020 Můžu tě zničit (TV seriál)
Happy Animals (E07)
2019 Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Charm Offensive (S01E07)
Lovesick (TV seriál)
Frankie (S02E01)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Potted Gardener (S01E05)
2014 The Great Fire (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Safe from Harm (S08E02)
2013 Lightfields (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Mateřské pouto (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Nick (S06E06)
2007 M.I.High (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky