foto

Jean-Michel Ribes

  • nar. 15.12.1946 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Musée haut, musée bas
2006 Zbloudilá srdce
1996 Faisons un ręve (TV film)
1994 B comme Bolo (TV film)
1986 Tříkrálový koláč
1979 Rien ne va plus
1974 Vous intéressez-vous à la chose?

TV seriály

1988 M'as-tu-vu? (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 Brèves de comptoir
2008 Musée haut, musée bas
1996 Berjac: Coup de maître (TV film)
Berjac: Coup de théâtre (TV film)
Faisons un ręve (TV film)
1994 B comme Bolo (TV film)
1993 Chacun pour toi
1986 Tříkrálový koláč
1984 Batailles (TV film)
1981 Gros oiseau, Le (TV film)
1979 Rien ne va plus

TV seriály

1982 Merci Bernard (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Brèves de comptoir

TV seriály

1982 Merci Bernard (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace