foto

Sabrina Gennarino

  • nar. 20.1.1978 (42 let)
    Rochester, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Darlin’
2018 Death of an Umbrella Salesman
2017 Family of Lies (TV film)
2016 Jack Reacher: Nevracej se
2014 13 Sins
After
Napospas osudu
2013 Free Ride
The Monkey's Paw
2009 Hypocritic Oath, The
2007 Days of Darkness
2005 Fortunes

TV seriály

2018 The Purge (TV seriál)
Rise Up (S01E05)
Release The Beast (S01E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Pocit viny (S08E10)
2017 Drápy (TV seriál)
Lavina (S01E10)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Čas pro potom (S08E07)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
další epizody (6)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pozor na to, co si přeješ (S01E14)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Penelope (S03E09)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Král rybářů: Druhá část (S02E01)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Koňské dostihy (S04E05)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Velká debata (S04E07)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 After
2009 Hypocritic Oath, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky