foto

Michele Clapton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Královna pouště
2014 Dřív než půjdu spát
2012 Blood
2009 Jasim
2008 Ďáblova pouta (TV film)
2006 Láska a jiné pohromy
2005 Chromofobie
O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
Paralelní lži
2004 Tempesta
2002 Miranda
2001 Dívka z Ria
2000 Devět životů Tomase Katze
1999 Drsný holky
Sex a smrt (TV film)
Šimon Mág
1997 Temptation of Franz Schubert, The (TV film)
1992 Dust Devil
1989 Visions of Ecstasy

TV seriály

2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Assassins (S01E09)
Pride & Joy (S01E08)
další epizody (10)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (10)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (10)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (10)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Oheň a voda (S02E09)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
další epizody (10)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (10)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
2008 Rozum a cit (TV seriál)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace