foto

Michele Clapton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Mamma Mia: Here We Go Again!
2015 Královna pouště
2013 Dřív než půjdu spát
2012 Blood
2009 Jasim
2008 Ďáblova pouta (TV film)
2006 Láska a jiné pohromy
2005 Chromofobie
O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
Paralelní lži
2004 Tempesta
2002 Miranda
2001 Dívka z Ria
2000 Devět životů Tomase Katze
1999 Drsný holky
Sex a smrt (TV film)
Šimon Mág
1997 Temptation of Franz Schubert, The (TV film)
1992 Dust Devil
1989 Visions of Ecstasy

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Stormborn (S07E02)
Dragonstone (S07E01)
2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Assassins (S01E09)
Pride & Joy (S01E08)
další epizody (10)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (10)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (10)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (10)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Oheň a voda (S02E09)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
další epizody (10)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (10)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
2008 Rozum a cit (TV seriál)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace