foto

Ramses Jimenez

  • nar. 10.5.1983 (36 let)
    Santo Domingo, Dominikánská republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hotel Artemis
2017 F**Ked Up
2008 Prázdniny za všechny prachy
Temný rytíř
2007 April Fools
2006 Hurá do basy
2004 Boricua

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Flesh and Blood (S01E10)
2018 Doktoři (TV seriál)
Utíkej, doktore, utíkej (S01E13)
Vida (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trade Secrets (E07)
Clear History (E05)
User Bias (E04)
další epizody (6)
Dobré mravy (TV seriál)
Stay Beautiful (S02E08)
The Catch (TV seriál)
The Knock-Off (S02E08)
Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (6)
2012 Prime Suspect (TV seriál)
Stuck in the Middle with You (E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vidět rudě (S12E14)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
The Ropes (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V kleci (S09E19)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Isolated Victim

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Isolated Victim

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace