foto

Audrey Meadows

  • nar. 8.2.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 3.2.1996 (73 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton - a.z.
2002 The Honeymooners 50th Anniversary Celebration (TV film) - a.z.
1967 Rosie!
1966 Clown Alley (TV film)
1965 Invisible Diplomats
1963 Take Her, She's Mine
1962 Kouzlo norkové kožešiny

TV seriály

1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Dědovo dědictví (S02E17)
1990 Uncle Buck (TV seriál)
1989 Nightingales (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Life with Lucy (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I'll Buy That (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Amazing Mr. Malone, The (TV seriál)
Bob and Ray (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Dokumentární

2000 Inside TV Land: The Honeymooners (TV film) - a.z.

TV pořady

1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The New Hollywood Squares (TV pořad)
1981 Lily: Sold Out (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1970 Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
1961 The 13th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The DuPont Show of the Week (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 The Revlon Revue (TV pořad)
1958 Keep Talking (TV pořad)
The Garry Moore Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
Tonight! (TV pořad)
1952 Masquerade Party (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace