foto

Maxim Miťašin

  • nar. 17.11.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Batalon
2011 Raspoutine (TV film)

TV seriály

2017 Baryšňa i chuligan (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
2015 Perekrjostki suďby (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Veněc bezbračija (E05)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Dolg (S01E04)
2011 Beglec (TV seriál)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Privet iz 90-ch (S04E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vozvraščenije k bludnomu pape (S11E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky