foto

Pekka Huotari

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 95
Linnan juhlat (TV film)
2015 Vasen ja oikea (TV film)
2014 Kummeli V
2013 Kaappari
Ukryto za závěsem
2012 Jussi Vares: Město vrahů
Totálně našrot
2011 Kotirauha
2010 Kirkonkylä (studentský film)
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Rööperi
Täällä Pohjantähden alla
2008 Suuri performanssi (TV film)
Älä unta nää (TV film)
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Bodomin legenda (TV film)
Matti
Suden arvoitus
2005 Slib
2004 Vares - Yksityisetsivä
2003 Pahat Pojat
Raid
Vieraalla maalla
2002 Duetto amoroso (TV film)
2001 Klassikko
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
Kesäpostia!
Lomalla
1999 Dirlandaa (TV film)
Häjyt
Nattflykt
Rukajärven tie
Talossa on Saatana (TV film)
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
1997 Siivoton juttu (TV film)
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Gabriel (TV film)
1995 Kivenpyörittäjän kylä
Onnenlehti (TV film)
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
Johanneksen leipäpuu (TV film)
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Romanovin kivet
1992 Mestari
Pilkkuja ja pikkuhousuja
Takapihan sankarit
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1988 Jahti
Lauran huone (studentský film)
1987 Sivulliset (studentský film)
1985 Hamlet (TV film)

TV seriály

2016 Sorjonen (TV seriál)
Raivotar 2/2 (S01E07)
Raivotar 1/2 (S01E06)
2006 Presidentit (TV seriál)
Suomen karjuva leijona (E07)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Sisaret (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Dirlandaa (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Verisiskot (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Rapman (TV seriál)
1994 Pudonneita (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Joko pulppuaa (E07)
Polttaa ja kärventää (E05)
další epizody (7)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta

Host

TV pořady

2003 Umpimähkä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace