foto

Minna Hokkanen

  • nar. 23.6.1964 (55 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rio ja Tinto (TV film)
1994 Matka Viipuriin (TV film)
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1989 Naapurit (studentský film)
1987 Fakta homma
1985 Hamlet (TV film)

TV seriály

2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Isä (S01E11)
Mie, sie ja lampaan pie (S01E09)
Kiima (S01E08)
další epizody (9)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Vastakierre (S01E01)
Paavo ja Raili (TV seriál)
Pakka sekaisin (S02E11)
Taasko ovikello soi? (S02E06)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Unen vanki (E01)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)
1990 Aaveita ja valkoisia valheita (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Umpimähkä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky