foto

David Swift

  • nar. 27.7.1919
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 31.12.2001 (82 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1967 Snadná cesta vzhůru
1964 Dobrý soused Sam
1963 Pod stromem věčného pokušení
1962 Poor Mr. Campbell (TV film)
The Interns
1961 The Parent Trap
1960 Pollyanna

TV seriály

1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1967 Snadná cesta vzhůru
1964 Dobrý soused Sam

TV seriály

1965 Camp Runamuck (TV seriál)
1955 Norby (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace