foto

Slávek Horák

  • nar. 12.1.1975 (44 let)
    Zlín, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Karlovy Vary IFF

Ceny české filmové kritiky

Režijní filmografie

Filmy

2015 Domácí péče

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Domácí péče

Producentská filmografie

Filmy

2015 Domácí péče

Herecká filmografie

Filmy

2015 Domácí péče
1996 Spát a spát

TV seriály

2019 Živé terče (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Okresní přebor (TV seriál)

Dokumentární

2015 Film o filmu: Domácí péče - vyp.

Host

TV pořady

2016 Film 2016 (TV pořad)
Český lev 2015 (TV pořad)
2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace