foto

Tanya Katchouni

  • nar. 2.5.1983 (36 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Veřejný nepřítel č. 1
2002 Život bez Mallory

TV seriály

2014 Monogamy (TV seriál)
2013 Nezvaný host (TV seriál)
2010 Living in Your Car (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace