foto

Jevgenij Pronin

  • nar. 8.11.1980 (40 let)
    Klimovsk, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moskovskije tajny. Grafskij park (TV film)
Moskovskije tajny. Libereja (TV film)
Moskovskije tajny. Prokljatije Mastěra (TV film)
2018 Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
Moskovskije tajny. Opasnyj pěrepljot (TV film)
Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
2017 Kitajskij Novyj god
Novogodnij passažir (TV film)
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2011 Kommunalka (TV film)
2009 Pobeditěl (TV film)
2005 Harpastum

TV seriály

2020 Chozjajka gory (TV seriál)
Dva berega (TV seriál)
2019 Komnata starinnych ključej (TV seriál)
Rycar našego vremeni (TV seriál)
Selfi na pamjať (TV seriál)
Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
2018 Labirint illjuzij (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
2017 Blizkije (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
2014 Francuzskaja kulinarija (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Razvědčicy (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Tri tovarišča (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Žertva psichologii (E15)
Pamjatnyj děň (E14)
další epizody (15)
2011 Gjulčataj (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Vnězapnaja smerť (S01E30)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky