foto

Bill Erwin

  • nar. 2.12.1914
    Honey Grove, Texas, USA
  • zem. 29.12.2010 (96 let)
    Studio City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Bojkot (TV film)
Cahoots
Crack in the Floor, A
Špinavá hra
2000 Stanley's Gig
1999 Inferno
Živelná pohroma
1998 Art House
Bláznivý boss
1997 Mennovo svědomí
1996 Just Your Luck
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Color of Evening, The
Záchranná služba (TV film)
1993 At Home with the Webbers (TV film)
Dennis - postrach okolí
1992 Kouzelná bublina
1991 Entertainers, The (TV film)
Night of the Warrior
1990 Sám doma
Willies, The
1988 Manželské etudy
Neslyšní zabijáci
Země dinosaurů
1987 Letadla, vlaky, automobily
On Fire (TV film)
1986 Škola letušek
1985 Generation (TV film)
1984 Bear, The
Hard Knox (TV film)
Invitation to Hell
Quest
1983 Ghost Dancing (TV film)
Lone Star (TV film)
Taming of the Shrew, The
1982 Drop-Out Father (TV film)
Moonlight (TV film)
1981 Brady Girls Get Married, The (TV film)
Dream On!
1980 Kdysi dávno
1977 Sixth and Main
Tarantule (TV film)
1975 Huckleberry Finn (TV film)
1974 Candy Stripe Nurses
1973 Hunter (TV film)
1970 Allan nebo jeho sestra (TV film)
Christine Jorgensen Story, The
1967 Kontrapunkt
1964 The Brass Bottle
1963 Pod stromem věčného pokušení
1962 Terror at Black Falls
1958 Gun Fever
Pirát
The Cry Baby Killer
1957 Fight for the Title
House of Numbers
Jet Pilot
The Night Runner
The Shadow on the Window
1956 Muž z del Ria
1952 Holiday for Sinners
1951 Double Dynamite
1949 Bojiště
Easy Living
1948 The Velvet Touch
1941 Always Tomorrow: The Portrait of an American Business
You're in the Army Now

TV seriály

2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl se zase žení (S02E05)
2002 Everwood (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Tak málo času (TV seriál)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Louie Show, The (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Uncle Buck (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vzpomeň si na mě (S04E05)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Just the Ten of Us (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Roxie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 The Optimist (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Struck by Lightning (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Sheriff of Cochise (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

2002 Comedy Central Thanxgiveaway: Turkey vs. Pilgrims (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace