foto

David Wu

  • nar. 1.1.1952 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Bai du ren
2015 Sněžná dívka a temný krystal
Tai ping lun (xia) bi an
2014 The Crossing (Part 1)
2011 Bian di lang yan
2009 Chi bi xia: Jue zhan tian xia
2008 Iron Road (TV film)
2007 Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
Syn draka (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2003 Pavučiny (TV film)
2002 Kai a Gerda (TV film)
2001 Bratrstvo vlků - Hon na bestii
Formula 51
1998 Chuckyho nevěsta
1997 Bojovníci
Yapian zhanzheng
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Da san yuan
Lang man feng bao
1995 Ye ban ge sheng
1994 Hua qi Shao Lin
1993 Bai fa mo nu zhuan
Bai fa mo nu zhuan II
Hua tian xi shi
Shui hu xiao zhuan
1992 Cao mang ying xiong
Hard Boiled
Huo tou fu xing
Wo ai niu wen chai
1991 Hao men ye yan
Ji dao zhui zong
Zloději
1990 Swordsman
Xiao xing chuang di qiu
Zhong Ri nan bei he
1989 Lepší zítřek 3
1988 Baat seng bou hei
Da zhang fu ri ji
Tian luo di wang
Tie jia wu di ma li ya
Ying xiong xue
Zvláštní policejní jednotka zasahuje ve městě
1987 Qi nian zhi yang
Qian nu you hun
Xia cu da zhang fu
Yi luan qing mi
Yi xiang gu shi
1986 Do ma daan
Hoi seung fa
Kai xin gui zhuang gui
Mei gui de gu shi
Wo de ai shen
Zhu zai chu geng
1985 Da gung wong dai
Wo yuan yi
1984 And Now What's Your Name
Dvojníci
Hang choh yan yuen lo
Hua xin luo bo
Huang huo
Ma hou pao
Shao nu ri ji
Shi hun lao dou
The Ghost Informer
The Surgeon
1983 Da lui toi
Mo tai
Sensational Pair, The
1982 Saat chut sai ying poon
Sha yu shao mai
1981 Wu ting
1980 Club, The
Disco Bumpkins
He cai
1979 Die bian
Ge shi ge fa
1976 Liu A-Cai yu Huang Fei-Hong
1975 Chang fa gu niang
Shen da

TV seriály

1998 Power Play (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Ross Firestone: The Adventure Begins (amatérský film)
2011 Bian di lang yan
2008 Iron Road (TV film)
2007 Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
Syn draka (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2003 Pavučiny (TV film)
2002 Kai a Gerda (TV film)
2001 Largo (TV film)
1994 Luan shi chao ren
1993 Bai fa mo nu zhuan II
1992 Cao mang ying xiong
1990 Xiao xing chuang di qiu
Zhong Ri nan bei he
1982 Sha yu shao mai

TV seriály

2005 Bod G (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
We Are Coming Home (S02E18)
Phoenix Rising (S02E16)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
In the Midnight Hour (S02E06)
Last Stop (S02E05)
Judgement Day (S02E03)
další epizody (4)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Basic Training (S01E14)
White Whale (S01E13)
Deliverance from Evil (S01E11)
další epizody (6)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Den vlajek (S01E04)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)

Herecká filmografie

Zvukařská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky