foto

David Wu

  • nar. 1.1.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2013 Ross Firestone: The Adventure Begins (amatérský film)
2011 Bian di lang yan
2008 Iron Road (TV film)
2007 Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
Syn draka (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2003 Pavučiny (TV film)
2002 Kai a Gerda (TV film)
2001 Largo (TV film)
1994 Luan shi chao ren
1993 Bai fa mo nu zhuan II
1992 Cao mang ying xiong
1990 Xiao xing chuang di qiu
Zhong Ri nan bei he
1982 Sha yu shao mai

TV seriály

2005 Bod G (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Den vlajek (S01E04)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky