foto

Julija Takšina

  • nar. 9.7.1980 (39 let)
    Bělgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jabločko ot jabloňki (TV film)
Myšelovka na tri persony (TV film)
Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2016 Děrži udar, dětka!
2015 12 mesjacev. Novaja skazka
Svaděbnaja otkrytka
2010 Něadekvatnyje ljudi
2007 V ožidanii čuda
2006 A Vy jemu kto? (TV film)

TV seriály

2018 Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Pereputannyje (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Marafon dlja trjoch gracij (TV seriál)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Kidněping (E08)
Obratnyj otsčjot (E07)
Nasledstvo (E06)
další epizody (8)
Stanica (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky